top of page

Wat doen wij?

Een dak inspectie toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud. Wij geven u een goed en duidelijk advies over het onderhoud van uw dak.
gratis dakinspectie
nokvorst renovatie
Het vastzetten van de nokvorsten met een flexibele kunststof dak mortel zorgt ervoor dat uw dak lekvrij blijft. 
Rookgassen kunnen de schoorsteen beschadigen. Veelvuldig gebruik veroorzaakt slijtage en scheuren. Renovatie is dan noodzakelijk om optimaal van uw schoorsteen gebruik te kunnen maken.
schoorsteen renovatie
goten reinigen
Laat uw dakgoten jaarlijks reinigen om lekkages, waterschade, ongedierteplagen, houtrot, schimmels en het scheuren van uw dakgoot wegens overgewicht te voorkomen.  
Door hevige neerslag op de schoorsteen worden de voegen aangetast. Door dit tijdig te renoveren blijft uw schoorsteen lekvrij.
voegwerken
Door de jaren heen slijt lood, het wordt dunner en kan gaan scheuren. Slecht lood, te dun lood of gescheurd lood leidt tot lekkage. Door dit tijdig te laten nakijken kunt u deze problemen voorkomen.
lood renovatie
Het is belangrijk dat uw kantpannen goed aansluiten op de dakpannen, bij kieren onder uw kantpannen is het mogelijk dat u een lekkage krijgt op uw dak, wat dus ook aantasting aan het dakbeschot betekent.
kantpannen renovatie
plateau renovatie
Door slechte weersomstandig-heden kan het schoorsteenplateau gaan scheuren of afbrokkelen. Door dit tijdig te renoveren blijft uw schoorsteen lekvrij.
Het is belangrijk dat het regenwater uit de dakgoot weg kan lopen door middel van een regenpijp.
regenpijp plaatsen
Bent u op zoek naar een beschermlaag voor uw dakgoot? EPDM  is een synthetisch rubber, ook wel een zelfklevende flexibele folie die kan worden aangebracht op bijna elke oude of nieuwe dakgoot.
EPDM in de goten
dakleer vernieuwen
Na verloop van jaren is het nodig om uw dakleer te vernieuwen, door oud dakleer zal het sneller kapot gaan en kunnen er gaten ontstaan die leiden tot lekkages in uw huis.
vogelwerende dakvoetprofielen
Voorkom houtrot, ongedierte, schimmels en isolatieverlies door vogels die onder uw dakpannen nestelen.
bottom of page